50-jaar klarinettist: de organisatie

50-jaar klarinettist: de organisatie

Een heerlijke klus! Het organiseren van een 50-jarig jubileumconcert. In ons huishouden vallen noten & letters samen. Mijn partner Arjan Eek speelt nl. klarinet sinds 1970. Reden voor een feestje bij zo’n gouden jubileum. De aanpak is uniek. Mensenwerk. Hij zorgt voor de noten, zoals musici, locatie en van alles meer & ik voor de letters, zoals een projectvoorstel, uitnodiging, programma, genodigdenlijst en organisatorische zaken. We spreken niet elkaars vaktaal en toch rolt er iets moois uit.

De organisatie van dit jubileumconcert was in maart 2020 al in kannen & kruiken. Maar toen gooide corona roet in het eten. Gelukkig krijgen we nu een herkansing en mag het publiek alsnog genieten van de klarinet en van meesterwerken van Mozart en Beethoven. Het jubileumconcert is gepland op zaterdag 9 april 2022 van 15:00 tot ca. 16:30 in de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle.

De entree van dit unieke concert is gratis. Een kleine gift na afloop wordt op prijs gesteld als tegemoetkoming in de onkosten. Wilt u meer weten over de klarinetnoten, kijk dan op de site van Arjan Eek.

Kom deze zaterdagmiddag vooral lekker genieten van klassieke muziek met de klarinet in de hoofdrol!