Katharos tien jaar

Katharos tien jaar

Op 3 juni 2007 zag tekstbureau Katharos het daglicht. Het 10-jarig jubileum in 2017 ging niet zo maar voorbij. Vele felicitaties en reacties volgden.

Ik speel graag met woorden. Aan een oproep van het blad GezondNu in 2015 gaf ik dan ook graag gehoor. Het ging om het aandragen van een levenswijsheid. Bijna twee jaar later bleek een van mijn lievelingscitaten paginagroot in dit blad te staan (zie afbeelding).

Tien kostbare woorden van Pater Damiaan vielen in de prijzen tijdens mijn tien-jarig jubileum:

‘Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet’.

Het zijn zorgvuldig gekozen woorden die ik graag doorgeef. Dit citaat staat sinds jaar en dag ook op mijn website. Wil je meer boeiende citaten ontdekken? In de grijze balk bovenin vind je er meer (voor vakmensen: in de header).