Katharos tien jaar

Katharos tien jaar

Op 3 juni 2007 zag tekstbureau Katharos het daglicht. Het 10-jarig jubileum ging niet zo maar aan me voorbij. Vele felicitaties en reacties volgden. Dat ik graag met woorden speel, is bekend. Aan een oproep van het blad GezondNu in 2015 gaf ik dan ook graag gehoor. Het ging om het aandragen van een levenswijsheid. Daarna werd het stil. Bijna twee jaar later bleek een van mijn lievelingscitaten paginagroot te zijn afgedrukt (zie afbeelding). Tot grote verrassing van mezelf!

Tien kostbare woorden van Pater Damiaan vielen in de prijzen tijdens mijn tien-jarig jubileum: ‘Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet’. Zorgvuldig gekozen woorden die ik graag doorgeef. Wil je meer citaten ontdekken? In de grijze balk van deze website vind je er meer (bovenin; voor vakmensen: header).