Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet. Pater Damiaan

Logo admin tekstbureau Katharos Bureauprofiel

Katharos is een kleinschalig tekstbureau in Overijssel. Het is in 2007 opgericht in Limburg. Het beschikt over een dosis aan communicatie-ervaring met uitdagende opdrachten van klein tot groot. Het Griekse woord Katharos betekent Catharina; mijn roepnaam Karin is hiervan afgeleid. En zo is de naam van mijn tekstbureau Katharos ontstaan.

Katharos…
betekent letterlijk rein, puur, zuiver. Dit wil ik zijn en uitstralen: privé & zakelijk. Het woord Katharos heeft nog een andere betekenis. In het Syrisch schrijft men kéthar en betekent dit kroon. De kroon speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het doet me denken aan het sprookje van de kikkerkoning. Het motto van dit sprookje ‘Wat je belooft, moet je ook doen’ staat bij mij hoog in het vaandel. Wil je dit mooie sprookje nog eens (na)lezen, klik op kikkerkoning.


Karin Leijsten…
is geboren (1959) en getogen in het Noord-Limburgse Sevenum bij Venlo. Eind 2008 verhuisde ik naar Heino, tussen Raalte en Zwolle. Na vele jaren in loondienst – ziekenhuis, zuiveringschap en Rijkswaterstaat – heb ik mijn eigen tekstbureau opgezet. Dankbaar maak ik hierbij gebruik van de opgedane ervaring in de bedrijfsjournalistiek en in het communicatieadvieswerk.


Katharos & Karin in één oogopslag

► vlotte pen
► denker én doener
► betrokken
► creatief, initiatiefrijk
► oog voor detail
► resultaatgericht

Missie
Communiceren, adviseren en organiseren zijn mijn missie. Deze gaan vergezeld van een vlotte pen. Puur mensenwerk!

Kennismaken
Wil je meer over me weten? Lees het kennismakingsinterview. Je ontdekt meteen een tipje van de sluier over mijn schrijfstijl en interviewtechniek.
Kennismaken bij een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom! Maak even een afspraak zodat je een open deur aantreft.