Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet. Pater Damiaan

Logo admin tekstbureau Katharos Bureauprofiel

Katharós = 1. Rein  2. Puur  3. Zuiver

Katharós = Catharina = Karin

 

Katharos is een kleinschalig tekstbureau in Overijssel dat in 2007 is opgericht in Limburg. Het beschikt over een dosis aan communicatie-ervaring met uitdagende opdrachten van klein tot groot. Het Griekse woord Katharos betekent Catharina. Mijn roepnaam Karin is hiervan afgeleid. En zo is de naam van mijn tekstbureau Katharos ontstaan.

Katharos…
betekent letterlijk rein, puur, zuiver. Dit wil ik zijn en uitstralen: privé en zakelijk. Het woord Katharos betekent nog iets anders. In het Syrisch schrijft men kéthar; dit betekent kroon. De kroon speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het doet mij denken aan het sprookje van de kikkerkoning. Het motto van dit sprookje ‘Wat je belooft, moet je ook doen’ staat hoog in het vaandel bij tekstbureau Katharos. Wil je dit sprookje nog eens (na)lezen, klik dan op kikkerkoning.


Karin Leijsten…
is geboren (1959) en getogen in het Noord-Limburgse Sevenum bij Venlo. Eind 2008 ben ik verhuisd naar Heino, tussen Raalte en Zwolle. Na vele jaren in loondienst (ziekenhuis, zuiveringschap en Rijkswaterstaat) heb ik mijn eigen tekstbureau opgezet. Dankbaar maak ik gebruik van de opgedane ervaring in de bedrijfsjournalistiek en in het communicatieadvieswerk.

 

Katharos & Karin in één oogopslag
► vlotte pen
► denker én doener
► betrokken
► creatief, initiatiefrijk
► oog voor detail
► resultaatgericht

Missie
Communiceren, adviseren en organiseren zijn mijn missie & passie. Deze gaan vergezeld van een vlotte pen. Puur mensenwerk! Met een dosis creativiteit & betrokkenheid.

Kennismaken
Wil je meer weten? Lees dan het kennismakingsinterview. Je ontdekt meteen een tipje van de sluier over mijn schrijfstijl en interviewtechniek.
Kennismaken bij een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom! Maak even een afspraak zodat je een open deur aantreft.