Ontwerp website gereed

Ontwerp website gereed

In mei 2012 zijn bouw en ontwerp van mijn website een feit. Deze is opgeleverd met een zogenaamd CMS-systeem (Content Management Systeem). Het voordeel is dat ik op ieder willekeurig moment zelf wijzigingen en/of toevoegingen kan aanbrengen. Wel zo handig als tekstschrijver pur sang!

In de maanden die volgden, maakte ik hiermee kennis. Met veel geduld groeide ik uit van tekstschrijver tot programmeur. Achter de schermen. Niemand die het zag met uitzondering van enkele pretesters. Op mijn verzoek controleerden zij mijn teksten onder het motto ‘twee weten meer dan een’. Dit raad ik je trouwens ook aan bij de totstandkoming van jouw communicatieproducten. Zo voorkom je bedrijfsblindheid.

Voor meer informatie over het werk achter de schermen zie colofon.