Ontwerp website gereed

Ontwerp website gereed

In mei 2012 zijn bouw en ontwerp van de website van tekstbureau Katharos een feit. Deze is opgeleverd met een zogenaamd CMS-systeem (Content Management Systeem). Het voordeel is dat ik op ieder willekeurig moment zelf wijzigingen en / of toevoegingen kan aanbrengen. Wel zo handig als tekstschrijver pur sang!

In de maanden die volgen maak ik hiermee kennis. Met veel geduld groei ik uit van tekstschrijver tot programmeur. Achter de schermen. Niemand die er iets van ziet met uitzondering van enkele zogenaamde pretesters. Zij hebben op mijn verzoek meegelezen onder het motto ‘twee weten meer dan een alleen’. Dit raad ik jou trouwens ook aan bij de totstandkoming van jouw producten. Zo voorkom je bedrijfsblindheid.

Voor meer informatie over het werk achter de schermen zie het colofon.